20 let izkušenj v video produkciji!

Video produkcija Digital Studio ima več, kot 20 let izkušenj na video področju, med prvimi smo začeli obdelovati video na digitalen način, zapekli smo prvi DVD v Sloveniji med prvimi smo imeli HD in 4K kamere, spremljanje video novosti nam je zapisano v DNK.

Dosedaj smo naredli preko tisoč videov, že davno jih ne štejemo več, med drugim smo več, kot 10 let soustvarjali video marketinški arzenal za Studio Moderno, širom po Evropi. Pripravljali smo materiale za tuje programe, kot je Eurosport in podobni.

V bistvu nas težko še kaj presenetiti! Mogoče pa nas lahko presenetite Vi z vašimi izzivi, ki lahko postanejo skupni.

Spoznajmo se!

Video produkcija

Naše storitve obsegajo celovit pristop od svetovanja, strategije in kreativne zasnove do izdelave scenarija in priprave na video produkcijo. Ko skupaj s stranko vemo kaj so naši cilji izvedemo pripravo na video produkcijo in snemanje. V postprodukciji montiramo video, animiramo, dizajniramo, izberemo in posnamemo spikerja (tudi tuje jezične) in končni video zapakiramo za TV postaje, za vašo spletno stran, za Facebook profil, YouTube ali kakšen drug kanal. Poleg izdelave posameznega videa se lahko dogovorimo tudi o strategiji digitalnega video marketinga oziroma, kako na dolgi rok ponuditi vašim strankam kvalitetne video vsebine.

Podrobnosti o naših storitvah video produkcije so vam na voljo na strani storitve.

Prodaja profesionalne video opreme

Praktično že od same ustanovitve podjetja smo ekskluzivni zastopnik za JVC profesionalno video opremo v Sloveniji. V zadnjih letih tržimo in zastopamo tudi profesionalno video, cinema in broadcast opremo proizvajalcev Atomos, Blackmagic, HPRC, JVC, Miller, Paralinx, Rotolight, Teradek, Vocas in Zixi.

Naša ponudba profesionalne video opreme vam je na voljo pod blagovno znamko VideoExpert.eu.

Izkaznica podjetja Digital Studio, Slak d.o.o.

Datum ustanovitve: 19 december 1990
Ime podjetja:
Polno ime podjetja:
Sedež podjetja:
Slak d.o.o.
Slak, trgovina, zastopanje in videoprodukcija d.o.o.
Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana – Šentvid, Slovenia
Davčna številka:
Transakcijski račun:
Matična številka:
SI 26031493
SI56 6100 0001 9536 341 (DELAVSKA HRANILNICA d.d.)
5449456000
Kontakti: E-mail: info@digitalstudio.si
Telefon: +386 1 51 222 11
Faks: + 386 1 51 282 84