Sveže iz bloga Nazadnje smo zapisali:

Ali je dolžina videa pomembna?

Ali je dolžina videa pomembna?

75% vseh videov produciranih v zadnjem letu je krajša od 2 minut. Videe krajše od 90 sekund si bo v celoti ogledalo 59%, videe nad 30 minut pa le 14%. Pri daljših videih je zelo pomembno, da najpomembnejše informacije povemo v prvem delu videa. Pri vsebinah, ki so po naravi daljše, pa je priporočljivo načrtovati več videov.

Več   
Video snemanje - kaj morate nujno vedeti preden se lotite produkcije videa?

Video snemanje - kaj morate nujno vedeti preden se lotite produkcije videa?

Zaradi kompleksnosti videa je zelo pomembno, da se na produkcijo oz. snemanje videa dobro pripravimo in obenem izberemo izkušeno video produkcijo. Z dobro pripravo lahko optimiziramo stroške snemanja videa oz. video produkcije. Prvi korak naročnika je, da pripravi ustrezne napotke - izhodišča video produkciji.

Več   
Kako z videom podpreti lansiranje novega izdelka

Kako z videom podpreti lansiranje novega izdelka.

Rezultat produkcije video materiala, ki smo ga naredili za uporabo na tiskovni konferenci in ga je naročnik predal vsem medijskim hišam je bila objava posnetkov na RTV SLO 1, KANAL A, POP TV. Vsi našteti mediji so posnet material prikazali dodatno ob svojih posnetkih / intervjujih.

Več   
5 nasvetov pri uporabi videa za izboljšanje SEO (Search Engine Optimizations)

5 nasvetov pri uporabi videa za izboljšanje SEO

Video je najmočnejše orodje za izdelavo vsebin na internetu. Prav tako lahko bistveno izboljša vašo prepoznavnost na spletu, tako da bo vaša spletna stran med prvimi zadetki na Googlu! Še tako dober videa pa ne bo našel gledalcev, če ne upoštevate osnovnih zakonitosti SEO za video.

Več   
Animirana predstavitev Kariernih centrov Univerze v Ljubljani

Animirana predstavitev Kariernih centrov Univerze v Ljubljani

Karierni centri Univerze v Ljubljani so naročili dva predstavitvena videa, oziroma animaciji. Prvi je namenjen študentom, drugi delodajalcem. Animaciji sta lep primer, kako lahko z relativno majhnim proračunom naredite vsebinsko bogato predstavitev in tako učinkovito komunicirate s strankami.

Več   
Postojnska jama - TV oglas Žive jaslice

Viralni video "Prava je le eko krava" - brezplačno do 10.000 ogledov

Na pripetih dveh zaslonskih slikah si lahko pogledate statistike objave videa na Facebooku. Najprej je bil video objavljen na FB strani Ekodar, čez dva dni smo ga objavili še na naši FB strani Digital Studio. Skupaj je objava dosegla preko 75.000 ljudi in več kot 10.000 ogledov (FB in YT) ....

Več